Read the article in English

Renta on perustanut yhtiön Puolaan ja palkannut maajohtajaksi Tomasz Walawenderin. Hän on aloittanut tehtävässään syyskuun alussa. Tomasz raportoin Rentan konsernijohtajalle, ja on konsernin johtoryhmän (GMT) jäsen. Vuokraamoverkoston laajentaminen Puolan markkinoille on Rentan strategian mukainen ja vuokraustoiminnan on tarkoitus käynnistyä viimeistään 2020 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Tomaszilla on laaja ja pitkä kokemus rakennuskonealalla sekä kone- ja laitevuokrauksessa että koneiden maahantuonnissa ja myynnissä. Vuokrausalalla hänet tunnetaan Ramirentin Puolan ja Keski-Euroopan verkostojen rakentajana sekä pitkäaikaisena johtajana. Tomasz siirtyi Rentaan Swepac AB:n vientitoiminnan myynti- ja markkinointijohtajan tehtävistä.

Tomasz Walawender: “On ilo liittyä Rentan kaltaiseen dynaamiseen ja innovatiiviseen yritykseen. Laajentuminen nopeasti kasvaville Puolan markkinoille on yksi Rentan keskeisiä tavoitteita, ja uskon että pitkä kokemukseni kone- ja laitevuokrauksesta auttaa yhtiötä pääsemään tavoitteeseensa.”

”Minulle henkilökohtaisesti tämä on hieno mahdollisuus palata kaipaamaani konevuokraukseen ja työskennellä loistavien uusien kollegoiden kanssa yrittäjähenkisessä yhtiössä.”

Rentan konsernijohtaja Kari Aulasmaa:”Tomaszin mukaan tulo on erinomainen asia. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa ovat Rentalle arvokkaita Puolan ja myöhemmin Keski-Euroopan toimintojen rakentamisessa. Olenkin hyvin iloinen saadessani toivottaa arvostamani kollegan tervetulleeksi Renttaajien yhä kansainvälisempään joukkoon.”

 

Lisätiedot:

Kari Aulasmaa, konsernijohtaja Renta Group
E-mail: kari.aulasmaa@renta.com
Tel: +358 40 511 6445

Tomasz Walawender, maajohtaja Renta Poland
E-mail: Tomasz.walawender@renta.pl
Tel: +48 506 555 035